سفارش تبلیغ
صبا ویژن

.:: یا ذالجلال و الاکرام ::.
 
دعاى روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان:
 
مناجات- اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ فَضْلَ لَیْلَةِ القَدْرِ و صَیّرْ أموری فیهِ من العُسْرِ الى الیُسْرِ و اقْبَلْ مَعاذیری و حُطّ عنّی الذّنب و الوِزْرِ یا رؤوفاً بِعبادِهِ الصّالِحین.

خدایا ! در این ماه، فضیلت شب قدر را روزی ام فرما و کارهایم را از سختى به آسانى تبدیل کن  و عذرهایم را بپذیر و گناه و بار گران معصیت را از دوشم بردار، اى مهربان نسبت به بندگان شایسته خویش!

*رحمت بی‌پایان:

بعد از 3شب قدر معروف، یعنی نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم، شب بیست و هفتم که بندگان خاص الخاص موفق به شب زنده داری اش می شوند و فضیلت شب قدر را دارد که در بخش اول دعای شریف به این نکته اشاره دارد و در آن فضیلت شب قدر را در این روز از خداوند متعال مسئلت می‌کنیم.

*آسانی همراه سختی:

اما در بخش دوم از خدا می‌خواهیم که امور ما را از سختی به آسانی برگرداند.

قرآن کریم در این زمینه نکات زیبایی بیان فرموده است: از جمله این که در تنها آیه‌ای که نام ماه مبارک رمضان را آورده و وجوب روزه را در آن بیان فرموده، یعنی در آیه 185 بقره، وجوب روزه درحال مریضی و سفر برداشته و بعد فرموده: خدا براى شما آسانى مى‏خواهد و براى شما دشوارى نمى‏خواهد.

از این رو بنای شریعت اسلام بر سخت گیری در تکالیف نیست و هر آن‌چه که بر انسان واجب کرده، قطعاً در حد توان بشر آن هم به سهولت بوده است، لذا فرموده: «لا یُکَلِّفُ اللَّهُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَها؛ خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمى‏کند.»

*قبول عذر و ریزش گناه:

در بخش سوم دعای شریف، از خداوند متعال می‌خواهیم که عذر ما را بپذیرد و گناهان ما را بریزد.

تردیدی نیست که خداوند متعال آن قدر مهربان و رحمتش بی پایان است که اگر بنده ای به درگاه او عذر آورد و خود را مقصر ببیند و به اشتباه و خطای خود اعتراف کرده و از کرده خود پشیمان باشد، خداوند متعال نیز رحمتش را شامل حال او می‌کند و گناهانش را می‌آمرزد.

هرچند که رحمت خداوند بی پایان است، لکن بنده ناصالح، صلاحیت جذب این رحمت را ندارد. به همین جهت در پایان دعا به رئوف و مهربان بودن خداوند نسبت به بندگان صالح تمسک می‌کنیم.

در روایات برای توبه راستین حد اقل 4 شاخصه تعریف شده است: اول پشیمانی از گناه، دوم تصمیم به بازنگشتن به آن، سوم استغفار و طلب آمرزش از خداوند. و چهارم این که انسان حقوقی که از دیگران ضایع کرده جبران کند.

در صورتی که این شرایط تحقق پیدا کند، خداوند وعده داده است که می‌آمرزد و خداوند خلاف وعده‌اش عمل نمی‌کند.

بخوان دعای فرج را...

دعا اثر دارد...

ای مردمان بگویید، آرام جان من کو
راحت فزای هر کس، محنت رسان من کو


من مهربان ندارم، نامهربان من کو
نامش همی نیارم، بردن به پیش هر کس

گه گه به ناز گویم، سرو روان من کو
در بوستان شادی، هرکس به چیدن گل

آن گل که نشکنندش، در بوستان من کو
جانان من سفر کرد، با او برفت جانم


باز آمدن از ایشان، پیداست آن من کو
من مهربان ندارم، نامهربان من کو

 انوری ابیوردی

شهاب


[ یکشنبه 87/7/7 ] [ 2:4 صبح ] [ ] [ نظر ]
درباره وبلاگ

بیاد شهدای گمنام!!! برای بچه های تفحص و برای آنهایی که به دنبال گمشده ی خود می گردند هیچ لحظه ای زیباتر از لحظه ی کشف پیکر شهید نیست. اما زیباتر از آن لحظه ای است که زیر نور آفتاب یا چراغ قوه پلاکی بدرخشد. در طلاییه وقتی زمین را می شکافتیم پیکر مطهر شهیدی نمایان شد که همراه او یک دفتر قطور اما کوچک بود ؛ شبیه دفتری که بیشتر مداحان از آن استفاده می کنند. برگ های دفتر به خاطر گل گرفتگی به هم چسبیده بود و باز نمی شد . آن را پاک کردم . به سختی بازش کردم بالای اولین صفحه اش نوشته بود: عمه بیا گمشده پیدا شده!
لینک دوستان
امکانات وب