|
من کنت مولاه فهذا علی مولاه الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین سلام مولای من ؛ این روز ها همه جا را آذین بسته اند ، خیابانها را با نام متبرکت که بر روی پرچم های رنگی نقش بسته ، با چراغهای نئونی که با خاموش و روشن شدنشان می نویسند : علی ولی الله . حسینیه ها و مساجد را با پلاکاردهای پارچه ای تبریک عید غدیرت ... اما حلاوت و شیرینی روز تعطیل عیدت دل دانش آموزان و دانشجویان را برده نه تفکر و اندیشیدن در سجایای اخلاقی و شخصیتت که اگر از آنها بخواهیم صفحه ای درباره تو و از تو بنویسند سطرهای خالی اش بیشتر خواهد بود و این وصف حال خیلی هایمان است که اگر نهج البلاغه ات را در منزلمان داشته باشیم دارد خاک می خورد ! اکثرمان در اندیشه این هستیم که روز تعطیل عیدت را چگونه بگذرانیم تا لذت فراغ از کار دو چندان شود، میهمانی برویم یا میهمانی بدهیم ؟ یا ... ، آری مولای من ، عید غدیرت را تنها و تنها بهانه ای کرده ایم برای جشن و شادیمان . چقدر شیعه بودنت را شعار می دهیم مگر نخوانده ایم فرزند بزرگوارتان امام کاظم علیه السلام، فرمودند: «... همانا شیعیان على علیه السلام کسانى هستند که قولشان تصدیق کننده و مطابق با فعلشان باشد.» کافى، ج8، ص228 مولای من فرمودید: إن لکل مأموم إماماً یقتدی به ، هر پیروی را امامی است که به او اقتدا می کند و از او پیروی می نماید وباز فرمودید : و لکن أعینونی بورعِ و إجتهادِ و عقهِ و سدادِ ، اما با پرهیزکاری و تلاش فراوان و پاکدامنی و راستی مرا یاری دهید یا امیر المومنین یا ابا الحسن یا علی ابن ابیطالب آقای مهربان من توفیقمان بده دوباره با تو بیعت کنیم تا آنگونه باشیم که دوست داری.
التواضع أن تعطی الناس ما تحب أن تعطاه. فروتنی در آن است که با مردم چنان کنی که دوست داری با تو چنان باشند . (المحجة البیضاء ، ج 5 ، ص 225 ) اَلنّاسُ فِى الدُّنیا بِالاَموالِ وَ فِى الآخِرَةِ بِالاَعمالِ اعتبار مردم در دنیا به مال است و در آخرت به عمل. (بحارالأنوار، ج 78، ص 368، ح3)
حضرت امام علی النقی الهادی (ع) مبارک باد. امام هادی (ع) دارای نفس زکیه و عزمی راسخ و همتی عالی بود که هرگز احدی از مردم را نمی توان در مقایسه با او همتا و همسان دانست.ابن شهر آشوب از رجال حدیث نقل می کند که او نیک سرشت ترین و پاک ترین روش را در میان جامعه دارا بود، راستگوترین افراد جامعه محسوب می شد، به هنگام سکوت، شکوه هیبت و تشعشع وقار، چهره او را دربرمی گرفت و چون لب به سخن می گشود، گزیده و نغز می گفت به طوری که شعاع کلامش روح آدمیان را تسخیر می کرد. در وجود مقدس امام هادی (ع) ویژگی های اخلاقی پسندیده می درخشید. امامت، کمال و دانش و فضیلت و سرشت و اخلاق نیک از فرازهای اخلاقی این امام همام است.خداوند به قدرت بی منتها و دانش وسیع خود، گنجینه هایی از دانش خود را بر خاندان رسالت افاضه و موهبت فرموده و ایشان را به زیور دانش آراسته است، این گنجینه ها، مجموعه اسرار علوم و معارف است که خداوند آن را دراختیار امامان شیعه که راهبران حقیقی بشر هستند، قرار داده است. سال تولد علی بن محمد هادی (ع) مقارن با لشگر کشی اعراب آفریقایی مسلمان به جزایر سیسیل بود . سیسیل در آن هنگام تحت حکومت روم شرقی اداره میشد امّا حاکم آنجا اومینوس که به توطئة رومیان در مورد قتل خویش پی برده بود از مسلمانان کمک خواست ومسلمانان به کمک وی آمدند. حضور مسلمانان در سیسیل باعث شد که آنان متوجه ایتالیا شده وبرجنوب ایتالیا مسلط شدند وتا پشت دروازه روم پیش رفتند ودو کلیسای پطرس وبولس را فتح کردند.
[ شنبه 87/9/23 ] [ 12:34 عصر ] [ ]
[ نظر ]
|
|
[ و نوشتم بیاد دوست شهیدم غلامرضا زوبونی ] |